Ett glas rött

Jag har så jävla tråkigt just nu. Min kille har åkt hem till sin familj och sover där och jag sitter här hemma och kollar på film med ett glas rött.

Ska inte göra något speciellt idag. Var ju hemma hos Mamma och Ophelia och hade trevligt med släkten...
Men nu ska jag fortsätta vi hörs sen.
Puss och kram
Sheila Woods

Mycket trevlig

Heyy,
Igår var jag ute med jobbet. Hade super kul. Vi var på en Libanesisk restaurang och åt massa goda saker.
Hade hur trevligt som helst.. Och så körde vi en rolig frågesport. Trodde att det skulle gå bättre, men det visar sig att man inte känner sina kollegor så bra som man tror.
Sen gick vi vidare till Berns där jag drack massa goda drinkar och många var alkoholfira. Hade iaf super kul... Hoppas att julfesten blir lika bra... Det är en del som har ångest inför julfesten då vi ska ha en talangjakt, men eftersom att jag har varit med på så många kommer det bli super kul..
Nu ska jag gå hem till min pappa för att hämta mina extra nycklar då jag glömde mina på jobbet och sen blir det kalas hos mamma då Ophelia fyllde år i veckan..
Hörs sen.
Puss och kram Sheila Woods

Halloween

Hey Jag har precis beställt min halloween dräkt kommer bli super snyggt 

Börjat banta

Hejsan,
Nu har det gått ett bra tag sedan jag skrev något här. Sitter just nu framför idol.. Jag har börjat med min bantning på riktigt nu, har ju en tävling mot Kasper. Och det handlar om vem som går ned mest i % och inte vikt...
Just nu ser det inte så ljust ut, jag har ju gått upp 4 kg medan han har gått ned 4 kg Men jag jobbar på det. Och tävlingen har ju precis börjat, eller iaf för mig... Tävlingen avslutats den 22 december..
Jag har även fått min Iphone 4 men tyvärr funkar inte mitt kort än, utan det aktiveras imorgon.. Så då blir det en massa bilder och annat skojj...
Nu ska jag fortsätta kolla på idol..
Hörs sen.
Puss puss
Sheila Woods

RSS 2.0