God morgon, Det snöar i Stockholm. Är på v...

img_9557 (MMS)

God morgon, Det snöar i Stockholm. Är på väg till jobbet. Jag har ett nytt mål, målet är att allt som kommer in från våra externa partners ska bli klart. Dock har jag super mycket som måste fixas så får se hur det går med den biten. Men sist lyckades jag med målet så inget är omöjligt.  Men vi hörs sen Puss puss Sheila


H&M

God morgon,
Nu eller snart ska jag gå ned till pappa och sen så ska jag vidare till affären för att köpa frukost och hämta ut mitt paket från  H&M super nöjd :)
Fast vet ej fan om jag kan använda det som jag köpt än? svin kallt ute ju...
Men men igår jobbade jag och Erik över som vanligt typ alla dagar denna vecka.. Men det ser iaf lite ljusare ut på måndag så det är niice. Ena chefen kommer tillbaka den 13e så då ska jag försöka att se till så att allt ät tömt. Jag lyckades förra gången så varför inte denna gång?
Men vi hörs sen..
Puss och kram
Sheila

Pannkakor och London

Godmorgon, eller kanske god eftermiddag?
Jag har iaf gått upp precis, min sambo håller på att laga pannkakor för första gången. Så det ska bli spännande att se om man kan äta dom.. Tror att det bör funka?
Han lagade köttbullar med makaroner för två dagar sen så hoppas att detta också funkar...
Haft så mycket att göra att jag inte hunnit bolgga, men jag lovar att jag verkligen ska bli bättre på det...
Nu är det super mycket på jobbet och en av mina chefer är på semester så det är super mycket som man måste göra. och en hel del som man kanske inte tänker på?
Men jag klagar verkligen inte, tycker att det är kul med många bollar i luften.. Dock är det mycket ansvar, men sånt gillar jag :)....
Har även bokat min resa till England så den 22 - 31 åker jag och min pojkvän till England för att ha semester och för att träffa släkten så det ska verkligen bli super kul. Älskar England och vi får se om allt funkar som det ska, ska kanske ta en tur till London också då vi är borta så länge?
Men nu ska jag googla lite om vad man kan göra i England och framför allt London...
Puss och kram
Sheila

RSS 2.0