Klippa håret?

God morgon,

Kl är 8 och jag är på jobbet, jävligt trött.  Sanaz ringde och väckte mig, har min egna väckarklocka hon är ju ändå uppe så :)

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, eller får se om jag kan boka tid hos frisören, behöver klippa håret efter all saltvatten från Italien och Ibiza.

Får önska alla en underbar dag så hörs vi när jag har lite mer att komma med.

Puss och kram

Sheila

Robinson

Satt och kollade på Robinson och är så irriterad att två personer hoppar av. Det var 7000 som sökte, tycker verkligen att det var synd. Men som Sanaz säger det var meningen att det var dom två som skulle vara med och sånt är livet. Är fortfrande arg, men men. Jag sökte, tänk om jag skulle få ta någon av deras plats, det hade ju vart guldvärt men men...

Nu ska jag sova för imorgon har jag möte klockan 08....

Puss och kram

Sheila


Ny tjänst

God morgon,

Nu befinner jag mig på jobbet. och detta är min sista dag med min gamla tjänst, har ju bytt tjänst men är kvar på företaget. Känns verkligen spännande att komma in i en ny grupp med nya människor och ett nytt område.  

Idag ska jag träna gå och träna efter jobbet känner verkligen att det är något som jag behöver göra då byxorna börjar bli försmå och jag inte vill köpa nya. Sen är min kåndis som en 45 åring iaf enligt wii... Så nu ska jag ta träningen på alvar och börja träna 3-4 gånger i veckan får se hur det blir. Jag tror att det viktigaste är att inte träna för hårt för då blir man bara trött och inte orkar mer. 

Men men, Nu måste jag iaf fortsätta jobba, 

Hörs sen alla underbara 

Bild från Pride tåget :)


Puss puss

Sheila  

Nya tag

Nu är det Dags att jag tar denna sida seriöst, från och med idag ska jag börja blogga ordentligt.

Jag kan ju börja med att säga att igår var jag ute med två utav mina favoriter Sanaz och Alex, hade verkligen super trevligt, kom dock hem klockan 5 så var lite seg när jag skulle gå upp kl 9, men nu mår jag bättre.



Idag är det premiären för Robinson och jag hoppas verkligen på Michaela då det är en tjej som verkar vara sjukt skön... Jag kommer missa avsnittet som börjar klockan 8, men tack och lov finns det webb tv så när jag kommer hem runt kl 21. har jag något att se fram emot.

Hörs sen alla underbara.

Puss och kram

Sheila

RSS 2.0